Over Ons

Daan en Nicky, twee jonge en super-enthousiaste muzikanten. Leerden elkaar kennen op de opleiding 'Podiumkunsten - Muziek', en zijn sindsdien een onafscheidelijk duo! Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten deze 2 ideale schoonzonen, voorzien van gitaren en basdrum, iedere tent op z’n kop.

 

Ze zijn geweldig op elkaar ingespeeld, laten alle muziekgenres aan bod komen, van ABBA tot Brabant, van Ed Sheeran tot Liever te dik in de kist. En alsof dat nog niet genoeg is, mag het publiek zelf ook een duit in het zakje doen, want qua repertoire zijn ze nog flexibeler dan een tuinslang.

 

Dus wil je 2 jonge, enthousiaste gozers die strak in het pak jouw gasten entertainen tijdens een dik feest, kijk dan beslist niet verder.

 

ps. Wil je het liever allemaal iets rustiger en heb je behoefte aan een akoestisch duo dat rustig laidback op de achtergrond speelt?
Semi-Mobiel? Ook dat kun je gerust aan SUITZ overlaten. Zo zijn ze bijvoorbeeld in alle Holland Casino’s van NL te zien.

 

SUITZ: Strak in het pak, uit je dak!

 

 

GEZIEN EN GEHOORD: Qmusic, RadioNL, Efteling Midsummer Festival, Giro d'Italia in Nijmegen, Studentival Arnhem, Jubileumfeest Ronnie Ruysdael in Zwolle, kampvuurparty Koekange, Koningsdag Faberplein, terrasfeest Venray, Beachparty Macharen, Dag van het Levenslied, Cafe 'T Lempke in Eindhoven, Piet Zoomers in Den Bosch, Fellows & Friends in Veghel, Theaterkerk in Bemmel, Bourgondisch S'-Hertogenbosch, Moeke Mooren, De Korenmolen in Appeltern, Stella Maris in Haarlem,Kroegetocht in Uden, Oude Mariakerk in Deventer, Partyschip De Sluizer, Irish Pub The Banner in Gilze, etc. etc.